.. -- Twiiliightstory: Loving the sun : Kapitel 1 del 1

Translate

Fråga mig

lördag 7 augusti 2010

Loving the sun : Kapitel 1 del 1

Jag beskådade min egen spegelbild. Mina kinder var rosiga, håret  stod åt alla håll och kunde mycket väl vara ett fågelbo. Jag hade ett tunt silkes nattlinne som jag precis dragit på mig. Jag kände även Jacobs blickar där han låg i min säng med täcket upp till midjan bara och tittade på mig med hungrig blick. " Du skrämmer mig " skrattade jag och tog några steg närmare sängen, han ögon var mörkare av  kärlek. " Du vet inte hur skrämmande jag kan vara  " Sa han med ett flin och drog mig in till sig så jag låg över honom och hans hand smekte undan hår slingan som hamnat i ansiktet innan han gav mig en djup kyss och hans händer rörde sig från mitt ansikte till min höft där dem stannade. Hans läppar kysste sig ifrån mina läppar , ner för min hals och till mitt nyckelben.
" Jag älskar dig " mumlade han mot min hud och jag rös av hans heta andedräkt. Vilken underbar morgon! Lugn stilla och på radion i mitt rum spelades lugna låtar som passade till den ljuva atmosfären. " För alltid " Instämde jag och mina händer smekte hans skuldror. Han stönade av min beröring vilket fick mig att flina retsamt mot honom när jag gled ur hans grep och la mig istället bredvid honom. " Jag behöver sova. Du höll mig uppe hela natten " Snäste jag med spelad ilska och han höjde ett ögonbrun " Jasså, det var bara jag ? Du ville ju att jag skulle fortsätta " Skrattade han. Jag plutade med munnen åt minnet. Jag drog täcket över huvudet och vände ryggen till honom. Jag kände att han gjorde detsamma. Återigen kysste han min hals och upp mot hackan till läpparna i en brännhet kyss och jag kände hans tunga mot min. Han lade armen om mig och med en fjäderlätt rörelse smekte han mot linnets ena axelband så den föll ner för armen. Jag drog upp det igen men kunde inte låta bli att fnissa som en tjej i en film när nafsade mig runt nacken tillbaka till min hals.
Jag vände mig så jag låg på rygg under duntäcket och flämtade till när hans blick borrades in i min.
Jag slängde armarna om honom och pressade hela min kropp mot honom. Till min stora förvåning gled han ur mitt grep och vände ryggen åt mig " Jag är trött " sa han och gäspade. Mina ögonsmalnade när jag lätt fingrarna glida lätt över hans muskler. Han drog efter andan och i en snabb rörelse snurrade han runt så han låg över mig igen och han läppar fångade genast mina och kyssen var så intensiv och så full av behov att jag kände yrseln komma när jag slog armarna och hans nacke och pressade honom emot mig. Återigen började han smeka av mig axelbanden men denna gång hindrade jag honom inte utan istället  kysste mina läppar honom som besatt över hela hans överkropp. Mitt finger följde mönstret av hans tatuering som han hade på axeln. Han drog av mig silket och lätt det falla till marken och hans starka händer smekte min mage och hans läppar
nafsade bakom örat , som vanligt när han gjorde det brast jag ut i ett hejdlöst fnitter när hans tunga snuddade min hud. När mitt fnitter övergick till gapskratt började även han skratta.
" Renesmee ? " Mammas röst var så klar och tydlig att det lät som om hon var inne i mitt rum. ålade mig upp till täckes kanten och drog ner det några centimeter så jag kunde se ut över rummet. Inte konstigt att det hade låtit som om hon var i mitt rum, eftersom hon stod två meter in i mitt rum !
" God morgon mamma " Sa jag och mitt ansikte vart illrött. Jag kände att Jacob stelnade till och han tittade upp från täcket. " Bella " pep han och mamma skakade på huvudet.
" Vill ni ha frukost ? " frågade hon och jag skakade snabbt på huvudet " Nej , inte hungrig " innan jag dök ner undertäcket igen och lyssnade efter hennes fotsteg som lämnade mitt rum men dem kom närmare och täcket drogs bort från mitt ansikte och hon räckte mig nattlinnet med en menande blick sen lämnade hon rummet. När dörren hade stängts. Började jag återigen skratta. " Gud så pinsamt " fnissade jag lågt i hans hörde och flinade som svar. " Du borde skaffa lås på den dörren " föreslog han och jag ryckte till " Nej inte ett lås en lägenhet eller nåt. Inga föräldrar eller nåt sånt. Bara du och jag " Han log varmt mot mig och smekte mitt ansikte " Det vore ...Perfekt "
Jag flinade elakt mot honom innan jag kysste honom igen och drog täcket över oss igen och slängde nattlinnet i golvet igen.

" Är du inte mätt än ? " frågade jag skeptiskt när Jake tog ännu ett grillspett som låg på grillen.
" Jo men det är ju så gott " Quil låtsades kräkas i sitt glas när Jacob kysste mig på pannan.
Jag lipade mot honom. Hela varg flocken satt bland klippa och det var ovanligt varmt för att vara i La Push. Jag satt i linne och bad shorts, Kim och Carro hade bikini toppar och sharonger som fast knutna runt deras höfter. Sue och Emely hade klänningar.
Leah var inte närvarande. Skratt hördes nerifrån klippan där Seth , Collin och Paul jävlades med Jared i vattnet.
Detta var inte ett råds möte som jag hade trott utan en helt vanlig grillkväll. Nu när det återigen var lugnt runt La Push och Forks kunde vargarna äntligen slappna av och bara ha kul och jag måste säga att det var härligt att se dem så fria ! Dem behövde slappa. " Kim hjälp mig " Hojtade Jared tätt följd av skratt. Kim fnös roat " Den stora stygga vargen behöver min hjälp ? " Men hon reste sig och drog av skynket om hennes höfter innan hon gick fram till kanten tätt följd av Carro  som hoppade i med glädje berusade skratt. Sedan hördes en massa skrik, skratt och vatten som stänktes på varandra. Jag gäspade stort och sträckte fram armarna framför mig.
" Ska vi inte ta och gå hem ? " frågade jag sömnigt Jacob som stod vid kanten och flinade åt dem andra nere i vattnet " Ska du inte hoppa i då ? " skrattade han jag skakade snabbt på huvudet " Nej tack jag har inga badkläder " svarade jag " Du har ju badshorts och linne ? Du kan säkert låna nåt av Jake " hörde jag Sam bakom mig och Em nickade instämmande
 " Det är rätt skönt faktiskt " sa hon. Motvilligt gick jag fram till kanten , det såg verkligen inte skönt ut. Jag sneglade på Jacob som stod och garvade åt sina så kallade bröder Sam och Emely instämde i skratten. Jag kände ur Jacob gjorde sig redo för att knuffa i mig, snabbt snurrade jag runt och knuffade i honom. Sam och Emely och Embry skrattade så mycket att dem vek sig dubbla " Tackar , tackar " skrattade jag och bugade. " Jag går hem Jacob " ropade jag ner till honom.
" Vänta !" hördes det nerifrån " Va ?!" frågade jag även fast jag hördes " Renesmee !"
Men jag struntade i Jacob. Tänkte han knuffa i  mig fick han faktiskt ta konsekvenserna för det. När jag väl började gå längst klipporna kände jag mig illa till mods som om nån iakttog mig. Jag stannade och slöt ögonen för att koncentrera mig ordentligt. Jag log och vände mig för att se att Jacob gick bakom mig. Helt blöt. " Varför ropade du inte på mig ? " frågade jag och la armarna i kors över bröstet. Han flinade och kramade om mig och både hans vita t-shirt och shorts var helt blöta vilket gjorde mina kläder lika blöta " Jacob !" skrek jag och studerade mitt vita linne och grimaserade " Jag har inga kläder hos dig " snäste jag och gäspade igen. " Du kan säkert låna nåt av  mig ...Eller Rachelle. Det är lugnt " skrattade han beskymers löst och vi gick längst stranden under tystnad, hand i hand. Precis som det ska vara i ett normalt förhållande.
Ett normalt förhållande. Jag log åt tanken, när det inte var en massa vampyrer som sprang omkring var vårt förhållande riktigt normalt ! En Pojke och en flicka som var i tonåren och var kära i varandra. Att flickan bara var sju år och att dem aldrig skulle bli gamla var ju en sak man inte behövde gå in på, inte heller att flickan var halv vampyr och pojken en skepnadsskiftare som blir till en varg när han blir. En stor varg.
" Vad tänker du på ? " frågade Jacob när vattnet nudade våra fötter. " Inget speciellt " Svarade jag undvikande. Han nickade innan han stannade och tittade upp på stjärnorna. " Det blir kallt i natt"
Sa jag när även jag började studera himlen. Jag bet mig i läppen , i det här ljuset och miljön såg han så fridfull ut , lugn, säker. Jag drog ett djupt andetag och gäspade igen.
Han lade sin hand under min haka och såg mig i ögonen " Jag är så lycklig när du är hos mig " sa han lågt och det såg ut som han rodnade under sin rödbruna hy, i alla fall så började jag rodna.
" Äsch då " fnös jag och tittade bort från hans ögon och jag kände hur han forsatte studera mig innan han drog ur gummibandet jag som jag hade satt upp håret med och håret luftes av brisen från vattnet som tog med sig den salta doften. Jag slöt ögonen och njöt. " Vad tänker du på ? " frågade han  återigen med ett litet leende. " Som sagt inget speciellt " Sa jag och bet i läppen. Han skulle fortsätta att tjata tills jag berättade. " Jag hatar när du går och grubblar på något utan att jag vet på vad " muttrade han och jag ställde mig framför honom och började gå baklänges när jag fortsatte titta på honom. " Jag berättar om..." Jag stannade och låtsades fundera , han kisade nyfiket på mig " Om vad ? " frågade han och lade armana i kors över bröstet. Jag tog två steg fram så jag stod så nära att jag kände hans kroppsvärme " Om du lyckas fånga mig " viskade jag och innan han la armarna om mig hoppade jag bak och sprang undan. " Om du lyckas " retades jag och såg hur han följde mig med blicken hela tiden och varenda steg. Innan han kastade sig efter mig så jag fick hoppade gå ner i vattnet så vågorna skvalpa mot mina ben och innan Jacob tog en fast grep om min midja föll baklänges i vattnet så jag låg över honom, när ännu en våg kom svepte den över min rygg och Jake satte sig upp lite grann så han inte skulle få vatten i ansiktet och lutade sig bakåt med ena armbågen när den andra armen höll om mig. " Nu är jag dyng sur " morrade jag och reste mig upp och det toppade om mina kläder. " Jag har inga andra kläder. Nu måste jag åka hem och Jacob stelade till " Nej !" nästan skrek han " Jag menar, det behöver du inte...Vi har kläder du kan låna ...Du kan låna en t.shirt av mig att sova i sen kan säker Rachelle låna kläder till morgondagen, om dina in har torkat vi säga " Jag tuggade på min kind. " Okej du har rätt " Jag gick längre ut i vattnet och doppade hela mig så även mitt hår vart helt blöt. Varför hade jag tagit ett vit linne för ? Jakes hand brände min rygg när han omfamnade mig " Berätta nu.. " befallde han " Va ? "
" Ja, Jag fångade dig så du ska berätta vad som får dig att grubbla så " Sa han och jag svalde.
" Men det är inget speciellt " sa jag. Han log snett " Jag vill ändå veta "
" Okej , okej. Jag tänkte på hur normalt vårt förhållande är när det väl inte är nåt som står i vägen med för det som mordlystna vampyrer som försöker döda mig eller andra som jag bryr mig om. " svarade jag med en axelryckning " Där ser du , det där var väl inge svårt ? " skrattade han och började gå mot stranden igen med mig släppandes efter sig.

" Sa ju att jag hade nåt för dig att sova i " Sa Jacob belåtet och räckte mig ny tvättad t-shirt. " Okej men jag visste redan det eftersom alltid sover i dina tröjor när jag är här " skrattade jag och lipade mot honom. När han försvann i köket drog jag av mig linnet och shortsen. Men underkläderna var också blöta. Trevligt, men det var som det var och jag drog på mig hans t-shirt och rufsade håret återigen med handduken som jag virat om håret och lät sedan lockarna falla ner mot ryggen och kände hur fukten från dem gick igenom tyget så jag rös till längst ryggraden och kröp ner i Jake säng och sträckte på mig så det knäppte i lederna och jag suckade trött och lade mig på sidan.
Jag hörde när Billy och Rachelle kom hem och bilen stannade utanför på uppfarten och sedan öppnades dörren och dem kom in och pratade lite smått innan han la sig i sängen bredvid mig och somnade inom knappt fem sekunder efter att ha sagt godnatt och gett mig en snabb puss på pannan.
" Tack för sällskapet " muttrade jag och lyssnade till ljudet av hans svaga snarkningar.Det var två veckor sedan Aarons död och jag såg honom fortfarande när jag blundade och hur han rynkade ögonbrynen och röt åt mig att det var mitt fel, att jag dödade honom.
Jag slog armarna om knäna och lade mig i fosterställning och blunade hårt.
Mitt fel, mitt fel, mitt fel.

1 kommentar:

MATHIZ sa...

heej är ny läsare på din blogg...
och älskar loving the sun vill jätte gärna läsa fortsättningen!!!!
jobba på så att vi får fotsättningen :D
kramis<3